Општествена одговорност


1. Одговорното работење покрај изградбата на безбедни, енергетско – ефикасни и квалитетни објекти подразбира и опшествено – социјална одговорност кон околината. Застануваме како поддршка зад кошаркарскиот клуб МЗТ, спортот е дел од здравото живеење.

2. Изградба на станови кои претставуваат паметно живеење и заштита на животната средина. За прв пат во Македонија, Голден Арт започна со хортикултурно уредување на станбено – деловните објекти. Што значи тоа? Заедничките простории се декорираат и уредуваат со зеленило, а тоа значи разубавување на изгледот на нашите објекти и начин да ја зачуваме природата и зеленилото.

За заедничко добро на сите – Голден Арт

unnamed