ТОП ПОНУДА – Аеродром ГА05, 78м2


stan 78

Влезен претпростор 5.60 м2
ВЦ 3.50 м2
Ходник 5.20 м2
Кујна 4.10 м2
Дневен престој со трпезарија 17.30 м2
Спална соба 8.50 м2
Спална соба 13.80 м2
Бања 3.90 м2
Спална соба 9.50 м2
Тераса 3.00 м2
Тераса 3.60 м2
ВКУПНО 78.00 м2