ТОП ПОНУДА – Карпош, 75м2


karpos-75-m2

Влезен претпростор  6.30м2
Бања 4.00м2
ВЦ 2.75м2
Кујна 7.70м2
Дневен престој со трпезарија 25.90м2
Родителска спална соба 12.30м2
Детска спална соба 13.20м2
Тераса 2.75м2

Вкупно 74.90м2