ТОП ПОНУДА – Аеродром 60м2


aerodrom-60m2

Влезен претпростор 6.10м2
Остава 2.40м2
Кујна 5.60м2
Дневен престој со трпезарија 19.60м2
Спална соба 8.10м2
Спална соба 11.30м2
Бања 3.90м2
Тераса 3.00м2

Вкупно 60м2