ТОП ПОНУДА – Кисела Вода, 31м2


k-voda-31m2

 

Влезен претпростор 2.50м2
Бања 4.50м2
Кујна 4.00м2
Дневен престој со трпезарија 16.70м2
Остава 3.30м2

Вкупно 31м2