ТОП ПОНУДА – Карпош, 75м2

Влезен претпростор  6.30м2 Бања 4.00м2 ВЦ 2.75м2 Кујна 7.70м2 Дневен престој со трпезарија 25.90м2 Родителска спална соба 12.30м2 Детска спална...