Дневникот на една зграда: GA07, Аеродром

Naslovna GA07

Почетокот на летото скоро секогаш значи свеж почеток за убави нешта, а така е и во Golden Art, кога станува збор за ново поглавје од нашето портфолио. Ул. Пандил Шишков 22 и 24 е новата локација во населбата Аеродром, а објектот GA07 ќе ја продолжи традицијата која трае повеќе од 10 години и има за резултат стотици домови од највисок квалитет кои ги исполнуваат очекувањата и на најпребирливите клиенти.

Корисни информации за објектот:

  • Линк до каталогот: кликнете тука
  • Материјали: кликнете тука
  • Енергетска класа: А
  • Катност: приземје + 9 ката + поткровје
  • Број на станови: 120 во влеза
  • Површини на станови: 38 до 82.4 метри квадратни
  • Почеток на градба: мај 2017

14.09.2017

06.09.2017

Се поставува бетонска плоча на ниво 0 и се подготвуваат столбовите за првиот кат.

02.09.2017

Продолжуваме со работа со полна пареа! Оваа недела се подготвуваме за поставување бетонска плоча на ниво 0.

13.06.2017

Во тек е бушење и бетонирање на бетонски шипови.

18.05.2017

Нашиот тим работи на ископување на основата за темелите на објектот.

09.05.2017

Започнаа подготовките за поставување темели на објектот!