Прашај го тимот на Golden Art

Знаеме колку Ви е важна одлуката за вложување во стан. Знаеме и колку Ви е важно тој стан да стане дом во кој ќе ги поминувате најубавите моменти со саканите. Оттаму и мотивацијата да го создадеме овој нов сегмент на нашата Facebook страница и YouTube канал. „Прашај го тимот  на Golden Art“ ќе има за […]

Погледнете ја нашата нова видео кампања

  Дојде време да се подновиме со пар рекламни спотови! Голден Арт во соработка со Маркетинг Агенцијата Еден на Еден, со задоволство Ви ги претставува новите два рекламни спотови кои почнувајќи од денеска ќе имате можност да ги гледате на телевизија и интернет. Видеа по светски технички и креативни стандарди, кои ја пренесуваат главната порака […]