Студенти, ви благодариме!

Студентите нè избраа, а STUBRAND Macedonia ни ја додели сертификацијата STUBRAND 2016 со што станавме прва и единствена градежна компанија во Република Македонија која го добива ова престижно признание за компанија со највисока општествена одговорност! Истражувањето кое го спроведе STUBRAND Macedonia ја мереше перцепцијата за имиџот на вкупно 405 брендови во 19 различни категории кај […]

Второ признание „Македонски Квалитет 2016“ за Golden Art – Квалитетот се одржува само со посветеност!

  Има денови во годината кои ни се особено драги. Денес е токму таков ден. Golden Art по вторпат е добитник на признанието „Македонски Квалитет“, кое секоја година го доделуваат Кабинетот на Претседателот на Р. Македонија и Сојузот на стопански комори (ССК). Вторпат – за двапати поголема среќа! На настанот кој се одржа на 02.12.2016 наградата […]

Погледнете ја нашата нова видео кампања

  Дојде време да се подновиме со пар рекламни спотови! Голден Арт во соработка со Маркетинг Агенцијата Еден на Еден, со задоволство Ви ги претставува новите два рекламни спотови кои почнувајќи од денеска ќе имате можност да ги гледате на телевизија и интернет. Видеа по светски технички и креативни стандарди, кои ја пренесуваат главната порака […]

Тимот на Голден Арт учесник во ,,Macedonian Trophy”

Овој викенд во Прилеп за прв пат во Македонија се одржа Македонското Трофи рели (Macedonian Trophy) со џипови. На релито возеа преку 120 учесници од Бугарија, Србија, Македонија и Холандија. Организаторот, Прилепскиот клуб ,,OFF ROAD” изјави дека од оваа година ќе изгради традиција на одржување на ,,Macedonian Trophy”. Тимот на Голден Арт со голема чест […]

Гостување на Генералниот директор на Голден Арт Ивица Јакимовски

Нашиот Генерален директор Ивица Јакимовоски во понеделникот беше гостин во емисија на Тв 24 Вести, и зборуваше за тоа колку е важно да се направи геомеханичко истражување пред да почне да се гради станбен објект.

Голден Арт перфекција во 25м2

Можеби има такви кои сметаат дека становите од помали квадратури не се атрактивни, сепак правилно распоредениот простор може да биде претворен во фантастично живеалиште. Малиот стан може да биде навистина супер! Денес од понудата на мали станови за Вас го издвојуваме тој од 25м2, кој се наоѓа во населба Аеродром, во зградата ГА 05. Што […]

Гостување на д.г.и Влатко Ивановски во Тв Телма

Нашиот проектант и статичар д.г.и. Влатко Ивановски беше гостин на утринската програма на ТВ Телма. Зборуваше за тоа што значи сигурна градба. Погледнете го разговорот и дознајте каква е безбедноста на објектите во Скопје.

М-р. Марјан Иванов: Квалитетот на бетонот е клучот на стабилноста

М-р. Марјан Иванов зборува за бетонот како состојка на градбите која ја обезбедува и гарантира стабилноста. Каква е ситуацијата во Скопје и скопското подрачје, и како се вршат испитувањата на бетонот погледнете во нашето интервју.