Есен во домот

Во сезоната на подготовки на ајвар и зимница, кога температурите се значително пониски од жешкото лето, на Вашиот дом му треба топлина. Најдобар начин да го направите тоа се убавите бои кои ја красат оваа сезона. Еве неколку идеи кои нас не испирираа. Уживајте!