Стил и елеганција во стан од 94 метри квадратни

„Дневникот на една зграда: Кисела Вода“

На улицата Михаил Чаков во Кисела Вода, сосема блиску до центарот и до сè што Ви треба за удобен и релаксиран живот, нашиот тим интензивно работи на најновиот објект од понудата на станови. Со цел едноставно и лесно да дојдете до сите новости од текот на изградбата, за Вас го подготвивме овој „дневник“ во кој […]

Модерен дом од 58 метри квадратни со стил кој воодушевува

Комбинацијата на неколку бои е секогаш добитна кога станува збор за уредување на просторот, особено кога тие бои се надополнуваат и разликуваат на перфектен начин. Еден пример за вакви компатибилни бои се црна, бела, сина и окер, кои во овој стан ја дефинираат енергијата на целиот дом. Сопствениците на домот не се плашеле да си […]

Дневникот на една зграда – GA06, Аеродром

Започнуваме ново поглавје во изградбата на домови! Објектот GA06 е нов во понудата во населба Аеродром, со избор на станови и локација кои ќе ги задоволат желбите и на најпребирливите. Општи податоци Адреса: Ул. Руди Чајевац бр. 45 и 47 Број на влезови: 2 Катови: Приземје + 9 + поткровје Избор на површина на станови: 38-83m² Со цел да […]

Дневникот на една зграда – GA05, Аеродром

Објект: GA05 Локација: Ул. „Методија Шаторов – Шарло“ – Аеродром Број на станови: 128 Височина: 9 ката плус поткровје Квадратура на станови: 25–78m² во 2 влеза, влез 1 – 62 и влез 2 – 66 стана Со цел едноставно и лесно да дојдете до сите новости од текот на изградбата, за Вас го подготвивме овој „дневник“ во […]

Француски црн шик во канцеларија

Доколку трагате по идеално дизајнерско решение за вашата канцеларија, размислете да побарате инспирација во парискиот стил. Што всушност го карактеризира овој предоминантно црн стил кој ви го претставуваме во галеријата? Основата на овој стил се наоѓа во комбинацијата на природни тонови како кафена, сива, црна и бела. Дизајнот е едноставен, а сепак разновиден. Црните ѕидови […]

„Дневникот на една зграда: Карпош“

Во населбата Карпош 2, на улицата Орце Николов спроти Машинскиот факултет, на една од апсолутно најатрактивните локации во Скопје деноноќно се работи на реализација на новата Golden Art зграда. Овој објект ќе биде дом за околу 120 семејства. Зградата ќе има 8 ката плус поткровје, и нуди станови со квадратура од 38m² до 105m². Идеален распоред и идеална локација, со врвен […]

40 метри квадратни кои ќе го задоволат вкусот и на најпребирливите

Кога сте ограничени со простор, мошне е важно да успеете правилно да ги распоредите парчињата мебел и предметите. Не се лишувајте од омилениот стил, но држете се до правилото „Нека биде минимално“. На овој начин просторот ќе дише со Вашата енергија, а ќе биде лесен за функционирање на дневна база. Пример за умешност при уредувањето […]