Саем на градежништво и недвижности 2017

Традиционално, секоја година имате можност да не посетите на саемот на градежништво и недвижности и да ја разгледате нашата понуда. Традиционално, секоја година се трудиме да Ви понудиме уникатно искуство и соодветни информации кои ќе Ви ја олеснат најважната одлука во животот. Под мотото „Дом. Не само стан“ Ви обезбедуваме место за живеење по највисоки […]

Второ признание „Македонски Квалитет 2016“ за Golden Art – Квалитетот се одржува само со посветеност!

  Има денови во годината кои ни се особено драги. Денес е токму таков ден. Golden Art по вторпат е добитник на признанието „Македонски Квалитет“, кое секоја година го доделуваат Кабинетот на Претседателот на Р. Македонија и Сојузот на стопански комори (ССК). Вторпат – за двапати поголема среќа! На настанот кој се одржа на 02.12.2016 наградата […]

Како домот во кој живеете го чува здравјето на Вашите најмили?

Купувањето стан е една од најважните одлуки на секое семејство. Кога го правите изборот претпоставуваме дека сакате тој дом да биде сигурен, цврст, безбеден и секако – да трае. Во време кога изборот е навистина голем, тешко е да знаете кому да верувате и кому да го доверите своето и здравјето на Вашето семејство. Велиме […]

Вториот станбено-деловен објект на „Голден Арт“ свечено пуштен во употреба

Уште еден градителски успех на компанијата „Голден Арт“. По една година од поставувањето на камен-темелникот, станарите од нашиот втор објект во населбата Стар Аеродром вчера ги добија клучевите од своите нови домови. За свечениот настан да остане незаборавен во паметењето на нашите верни купувачи се погрижи водителот Жарко Димитриоски од емисијата „Еден на Еден“. Манифестацијата […]

Вредни новини за максимална сигурност и безбедност во секој агол од домот

Во објектот GA02 на улицата „Милан Зечар“ во Аеродром вградивме влезни и собни врати кои влеваат доверба во секој поглед. Сигурносните влезни врати MS 14со цврста челична конструкција имаат четири фиксни и 10 подвижни точки на заклучување и посебна брава со мали клучеви, кои го оневозможуваат натрапникот да пристапи во домот. Влезните врати во секој […]

Изградбата на станбената зграда GA02 влегува во завршна фаза

Нашата нова станбена зграда на улицата „Милан Зечар“ во Аеродром полека го добива конечниот лик. Оперативата на „Голден Арт“ вредно работи на финалните фази од изградбата на објектот и се грижи да се запази веќе традиционалниот квалитет кој ги краси нашите згради. Периодов вградувавме паркет, плочки, туш кабини, внатрешни и надворешни врати и сето она […]

Baumit Pro термичка фасада на новата станбена зграда GA02

Квалитетот на австрискиот лидер во градежништвото „Баумит“ ќе стане вредна карактеристика на новата станбена зграда GA 02, лоцирана на улицата Милан Зечар во скопската населба Стар Аеродром. Периодов работиме на изведба на Baumit Pro термичката фасада, со што планираме да постигнеме врвни заштеди на енергија во идните станови и рангирање на новата станбена зграда како […]

Квалитетна хидроизолација во новата станбена зграда GA02

Реномираниот словенечки производител на градежни материјали „Кема“ е нашиот избор за сигурна заштита од влага во новата станбена зграда GA02, лоцирана во населбата Стар Аеродром. Стремежот за навремено завршување на градежните работи во пропишаниот рок ни дава силен мотив во изведбата на тековните градежни активности што се одвиваат во внатрешноста на станбениот објект. Во изминатиов […]

Издигнуваме висок квалитет во двете нови станбени убавици во Аеродром

Максимално ги почитуваме зададените рокови за изградба на двете нови станбени згради, лоцирани на улицата Милан Зечар во скопската општина Аеродром. Следејќи ја нашата агенда за градење по најстрогите европски стандарди, пролетните месеци ги користиме за изведба на термичката фасада и на внатрешните градежно – занаетчиски работи во станбениот објект GA02, како и за реализација […]