Саем на градежништво и недвижности 2017

Традиционално, секоја година имате можност да не посетите на саемот на градежништво и недвижности и да ја разгледате нашата понуда. Традиционално, секоја година се трудиме да Ви понудиме уникатно искуство и соодветни информации кои ќе Ви ја олеснат најважната одлука во животот. Под мотото „Дом. Не само стан“ Ви обезбедуваме место за живеење по највисоки […]

Како да уредите стан од 83 метри квадратни во GA06

Иста површина, сличен распоред! Доколку го видовте станот од 83 метри квадратни од GA06 на нашата Facebook фан страна и одлучивте дека токму тој е она што Ви треба, тогаш време е да Ви дадеме инспирација за негово уредување. Разиграјте го домот со светли бои, разиграни со жолти, сини и зелени детали – ќе создадете […]

Луксузен дизајн на дом во Њујорк кој ќе Ве освои

  „Кога ме контактираа околу декорирањето на домот, се заинтересирав веднаш штом ми кажаа за кој објект се работи“, вели дизајнерката Кели Бехун на овој просторен стан кој се наоѓа во многукатницата 432 Park Avenue – втората највисока зграда во Њујорк, зафаќајќи ја јужната страна. „Задачата ми беше да создадам простор во кој ќе може луксузно […]

Причината поради која мора да одите на саем за градежништво

Потрагата по нов дом е долг и исцрпен процес. Саемот на градежништво и недвижности кој ќе се одржи од 28.02 до 04.03 и оваа година ќе има задача да ги поврзе купувачите со градежничкиот сектор, правејќи ја понудата подостапна и попрегледна од кога и да е! И овој пат вниманието е насочено кон компанијата Golden […]

Ве очекуваме на саемот на градежништво и недвижности 2017

Саемот на градежништво и недвижности секоја година е место каде ја имате комплетната понуда од сите компании и производители на едно место. Затоа, одлучивме да ги одбележиме овие 5 дена кои доаѓаат со една од предностите на 21-от век – виртуелната реалност. Имено, ќе ги оставиме на страна сите каталози, скици, брошури и хартија, и […]

Одлична идеја за уредување на 25м2 во GA05

Можеби често Ви се чини дека живот во 25м² е незамислива и невозможна мисија. Како и да е, при потрагата на идеи за уредување наидовме на пример кој ни го привлече вниманието токму поради сличноста со овој стан од објектот GA05: Архитектите на овој стан просторот го испланирале на начин кој овозможува паметна прераспределба во […]

Практично уреден двособен Golden Art дом во населбата Аеродром (63m2)

Креативноста и умешноста во уредувањето на нашите клиенти често нè воодушевува! Уште еден во низата практично уредени домови од кои можете да црпите инспирација е овој стан од 63 квадратни метри во објектот GA03. Светлите бои, уникатните детали и мудро искористениот простор ги исполнуваат желбите на сопствениците и им овозможуваат удобен живот во еден од помирните делови […]